Jouw Merk

Jouw eerste indruk

54% van de ondervraagden vindt een verzorgd uiterlijk belangrijk voor een goede eerste indruk bij een zakelijke ontmoeting.

We laten ons zelfs leiden door uiterlijk.

Bron: onderzoek YouGov in opdracht van Crowne Plaza en onderzoek van Universiteit van Warwick.

Het SCP deed onderzoek onder 3000 Nederlanders naar de invloed van uiterlijk, je fysieke gesteldheid en mentale fitheid op de mate van succes in je leven. En daar zijn flinke verschillen in te ontdekken.
Bij hoogopgeleid werk bijvoorbeeld, zijn de eigenschappen; uiterlijk en zelfvertrouwen, even belangrijk als een diploma en werkervaring.

Over Zabeth van Veen

Zabeth Van Veen is oprichter van ImagoMatch en sinds 2005 imagodeskundige en specialist in zichtbaarheid en authentic personal branding. Regelmatig treedt zij op als spreker en deskundige op het gebied van imago en professionaliteit. Ze verschijnt in diverse media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar eigen zienswijze op het sturen van het onderbewuste door uiterlijkheden.

Zabeth is als spreker, trainer of coach geboekt door onder andere: Koninklijk Horeca Nederland, Strukton, gemeente Leusden, Zevenaar, Amersfoort en Amstelveen, Achmea, Universiteit Tilburg en Utrecht, BSCI
 S Heeren loo, Rabobanken, Vereniging Openbaar Onderwijs, Ricardo Rail, Logeion, ABNAMRO en UMCU en Erasmus MC. Ze verschijnt in diverse media met haar heldere, eerlijke adviezen en haar eigen zienswijze op het sturen van het onderbewuste door alles wat zichtbaar is.
Verschillende trainingen

Om ervoor te zorgen dat iedereen trainingen kan volgen van toptrainers, hebben we verschillende trainingen gemaakt. Het verschil in intensiteit (met 20 deelnemers of maar 6 of zelfs 1-op-1) is bepalend voor de prijs.

Training Personal Branding

  • max. 20 deelnemers
  • 2-3 uur
  • inclusief lesmateriaal

Al voordat mensen in gesprek raken, hebben zij een oordeel en vaak ook een waardeoordeel over elkaar. Dat oordeel is vooral gebaseerd op uiterlijk, houding en uitstraling. De perceptie van anderen lijkt soms zelfs belangrijker dan wie mensen werkelijk zijn. Dit geldt ook voor jou of jouw klanten/leidinggevenden.

Deze interactieve workshop geeft praktische inzichten en tips om als professional met deze materie om te gaan. De deelnemers worden intrinsieke gemotiveerd om de persoonlijke presentatie en alles wat zichtbaar van je is, bewust in te zetten. De workshops zijn praktisch, leerzaam en toegespitst op mannelijke en vrouwelijke professionals. Na afloop kunnen de deelnemers een praktische vertaalslag maken  vertaalslag maken naar zichzelf of derden.

Leerdoelen:
  • Intrinsieke motivatie bevorderen om je eigen eerste indruk aan te scherpen
  • Het sturen van het onderbewuste door uiterlijkheden
  • Anderen beïnvloeden met jouw uitstraling en uiterlijk
  • Praktische kennis over de 1e , 2e en 3e eerste indruk

Masterclass Personal Branding: Executive Performance Coaching

  • 4 deelnemer
  • 1 dag
  • Voor wie? Executives, bestuurders, topfunctionarissen en senior professionals.

Heb je de inhoud en wil je beter performen en charismatischer overkomen? Meer ontspannen presenteren en werken aan jouw zichtbaarheid binnen en buiten de organisatie? Dan is het Executive Performance Coaching traject iets voor jou. Je bent goed zoals je bent, ik maak je graag zichtbaar beter

Je staat na afloop dichter bij jezelf, begrijpt wat bij je past en waarom. Daardoor kun je meer ontspannen performen, ook als je in de aandacht staat. Ieder mens bezit unieke talenten en kwaliteiten. Het is de kunst deze voelbaar, zichtbaar en authentiek te manifesteren. Dat is wat we gaan doen. Na het intakegesprek wordt een programma op maat samengesteld.